24 Ağustos 2016 Çarşamba

Yusufcuk Kolyesi Anlamı Nedir? Yusufçuk Böceğinin Anlamı

Genelde her yerde (otobüste,metroda,tranvayda...) yusufçuk simgesi takmış kişilere siz de denk gelmişsinizdir. Bu takıyı belediye mi dağıtıyor diye düşünmeden edemedim. Fakat Yusufçuğun öyle bir anlamı var ki, takmak için gerçekten sizde bir sebep bulacaksınız.

Yusufcuk Kolyesi Anlamı

Yusufçuk, kelebeğe benzemektedir fakat ondan başka özellikleri bulunan bir doğa harikasıdır. Kimileri helikopter böceği veya kızböceği ismiyle anılmaktadır. Bu canlı, bazıları için Yusufçuk kuşu, bazıları içinde Yusufçuk böceği olarak görülmektedir. Kendine has renk tonları ve  zarif görünümüyle kendisine has bir canlıdır. Fakat onu bize yakın hissetmemizi sağlayan özellik bu değil.

yusufçuk kolyesi
Sadakat Simgesi Yusufçuk;
Tek eşliliğin,sadakatin ve ölümene aşkın simgesi. Çünkü, Yusufcuklar doğası gereği çiftleşmesinin ardından erkek olan yusufçuk ölüyor. Çiftleşme sonrası dişi olan, erkeğin kafasıyla besleniyor. Kısacası Erkek yusufçuk, tüm hayatı boyunca tek bir dişi olan Yusufçuk ile çiftleşiyor. Üstüne üstün, sonunda ölüm olduğunu bilerek bundan vazgeçmiyor.

Bu kadar derinlemesine anlamlı bir canlının açıklamasını bilen, neredeyse tüm bayanlar Yusufçuk kolyesi kullanıyor. Herkes en derin aşka ve sadık olan kendi Yusufçuk’unu arıyor.
Aşkınızı ve sadakatinizi belli etmek için sevdiğiniz kişiye bir Yusufçuk (Gümüş Kolye,Bileklik,Küpe) hediye edebilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Bayanlar mutlaka ve mutlaka emin olun bu kolyenin ne anlama geldiğini bilir.

%100 Müşteri memnuniyeti ve güvenli alışverişin sağlandığı Gümüş Kalbi üzerinden Yusufçuk Gümüş Kolye modellerine göz atabilirsiniz.

Diğer Yusufçuk Anlamı okuyabilirsiniz.

10 yorum:

  1. Admin nolur bana ulaş çok acil

    YanıtlaSil
  2. Lütfen kardeşim bu görselde ki kolye için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://stylishcrystals.co.uk/necklaces/6-swarovski-elements-crystal-dragonfly-shaped-necklace-0738736465830.html

      Sil
    2. Sipariş vermemde yardımcı olurmusun şütfen çok önemli

      Sil
    3. Bulduysan banada yazarsın

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. http://www.muvigo.com/yusufcuk-gumus-yuzuk

    YanıtlaSil
  5. evet çok güzel kardeşim hediye etti banada

    YanıtlaSil
  6. What are casino bonuses? - GoyangFC
    You 사이트 제작 are 축구 토토 given four different 포커 에이스 ways to play. To choose from one type, choose a 이스포츠 bonus type. Players can choose to 꽁 머니 토토 사이트 receive four different promotions. To

    YanıtlaSil